Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Gezin
Getuigenissen
Gastvrije haven voor vrienden en bekenden Afdrukken E-mail
 “De keuze voor een huwelijk in de kerk is voor ons heel bewust geweest. We willen ons huwelijk om verschillende redenen op God bouwen. Zo maakt het voor ons duidelijker welke plaats we als gezin in de samenleving hebben. We proberen als gastvrije haven klaar te staan voor vrienden en bekenden. Dat zorgt voor extra zingeving.
Lees meer...
 
Het was God die ons steeds weer samen bracht Afdrukken E-mail
“We hebben ervaren dat we door het sacrament van het huwelijk veel genade mochten ontvangen. Dat heeft ons in de loop van die 35 jaar bij elkaar gehouden. Natuurlijk hebben we in al die jaren ook moeilijkheden ondervonden, maar het was God die ons steeds weer samenbracht.
Lees meer...
 
Het huwelijk is mooi Afdrukken E-mail
Het huwelijk is mooi“We hebben vier jaar verkering gehad. Een tijd waarin wij ons goed wilden voorbereiden op ons huwelijk, om onszelf te kunnen geven. Op dat moment beseften we nog niet hoeveel de woorden van de trouwbelofte voor ons zouden gaan betekenen. In de trouwbelofte vinden we precies wat het sacrament van het huwelijk inhoudt: de ander aanvaarden zoals die is, elkaar liefhebben en trouw blijven onder alle omstandigheden, tot de dood ons scheidt. Dat gaat heel diep! Met deze woorden hebben wij voor God, familie en vrienden onze wil kenbaar gemaakt om te trouwen.
Lees meer...
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design