Op de kinderpagina van Kinderen bidden voor Kinderen is een Online-Adventskalender gestart. Het is een digitale v

ersie van de vertrouwde pa­pie­ren kalender, waarbij kinderen elke dag een luikje kunnen ope

Online-Adventskalender

nen. Daarachter geen chocolaatje, maar steeds een andere verrassing om te bekijken, lezen, luisteren, doen… Op de kinderpagina van Kinderen bidden voor Kinderen is een Online-Adventskalender gestart. Het is een digitale versie van de vertrouwde papieren kalender, waarbij kinderen elke dag een luikje kunnen openen. Daarachter geen chocolaatje, maar steeds een andere verrassing om te bekijken, lezen, luisteren, doen…

Normaal gesproken begint een adventskalender met de eerste zondag van de Advent, maar omdat we dit jaar met de kortst mogelijke Adventtijd te maken hebben -waarbij de vierde zondag van Advent tegen Eerste Kerstdag aan ligt- wordt al op maandag 27 november gestart met het eerste luikje (linksonder). Leuk om kinderen zo mee op weg te nemen naar Kerstmis.

Online-Adventskalender

 

Adventsactie voor kinderen

Van dezelfde site zijn kerstkaarten te downloaden, die kinderen kunnen kleuren en versieren voor kinderen die tijdens de Kerstdagen in het ziekenhuis moeten blijven. Zo kunnen kinderen een beetje licht brengen in donkere dagen voor zieke kinderen.

Kerstkaartenactie voor zieke kinderen