Het Koffertje van SamuelOm de feest­vreug­de over 30 jaar Samuel Advies uit te drukken reizen maar liefst tien ‘Koffertjes van Samuel’ door Nederland en België. Inmiddels hebben al tientallen gezinnen het koffertje een week in huis gehad of gereserveerd voor later. Het Koffertje van SamuelOm de feestvreugde over 30 jaar Samuel Advies uit te drukken rei­zen maar liefst tien ‘Koffertjes van Samuel’ door Nederland en Bel­gië. Inmiddels hebben al tien­tal­len gezinnen het koffertje een week in huis gehad of gere­ser­veerd voor later.

KISI Feest

Tijdens het KISI feest op zondag 1 oktober in Tilburg zijn de kof­fer­tjes gepresenteerd, door Mgr. De Korte gewijd en zijn ze mee­ge­gaan met uit (bijna) elk bisdom een gezin. Inmid­dels hebben ze er al heel wat kilo­meters opzitten van gezin naar gezin. Een Google Maps kaartje op de website geeft keurig aan welke plaatsen het koffertje reeds heeft bezocht.

Met de parochie

Diverse parochies en gebedsgroepen hebben het initiatief opgepikt en een aantal weken achter elkaar gereserveerd. Zo is het een prachtig hulpmiddel bijvoorbeeld bij de Eerste Heilige Communie-voorbereiding. Bovendien is het natuurlijk logistiek veel handiger als het koffertje een aantal weken in dezelfde regio blijft. Het koffertje zit er niet op te wachten om op en neer te reizen naar de randen van een bisdom.

Gratis

Overzicht van plaatsen waar het koffertje is geweest of nog naar toe gaatAan het reserveren van het koffertje zijn geen kosten verbonden. De enige bijdrage die wordt verwacht van de gezinnen is dat ze zorgdragen voor het vervoer van het ene gezin naar het volgende gezin. Andere bijdragen in de vorm van een gebedsintentie in het speciale intentieboekje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Meer info en reserveren

Op de speciale website staat uitgebreid beschreven hoe het werkt, worden veelgestelde vragen beantwoord, staat een overzicht van plaatsen waar het koffertje is geweest of nog naar toe gaat en kan eenvoudig een reservering worden geplaatst.