In 2018 zijn weer drie nieuwe moederretraites gepland! Alle retraites zullen in de vastentijd plaatsvinden en je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen! We zijn weer te gast bij de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. In 2018 zijn weer drie nieuwe moederretraites gepland! Alle retraites zullen in de vastentijd plaatsvinden en je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen! We zijn weer te gast bij de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel.

Jezus zegt: ‘Ik ben de ware wijnstok, los van Mij kunt gij niets’.

Moederretraites in Aarle-RixtelAls wij ons leven echt vrucht willen laten dragen is het belangrijk om met Hem in verbinding te blijven. In de hectiek van alledag valt dat niet altijd mee. Een moederretraite biedt je echter de kans om te midden van een biddende gemeenschap, in alle rust je relatie met God te verdiepen.

Weekenden 2018 Geestelijke begeleiding
23-25 februari Pastoor R. Wilmink
09-11 maart Rector N. Schnell
16-18 maart Pastoor R. Kerssemakers

Tijdens de retraite zijn we te gast in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar sluiten ons regelmatig aan bij de gebedstijden van de zusters.

Het is mogelijk om deel te nemen aan een retraite met (nog iets) meer stille tijd. Deze retraite wordt geleid door pastoor Wilmink en is alleen bedoeld voor moeders die al minimaal twee keer aan een moederretraite hebben deelgenomen.

Praktisch

Alle retraites beginnen op vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigen op zondagmiddag rond 14.00 uur. De kosten voor het weekend bedragen € 77,50. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite.

Vergeet bij je aanmelding niet om ook het weekend van je 2e en 3e keus te vermelden, dit voor het geval dat het weekend van je voorkeur al vol zit.

Na opgave ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging, zodat je weet welk weekend je vrij mag houden!

Meer informatie en aanmelden