Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Blog Edwin
Diaken Edwin schrijft maandelijks een blog voor Katholiekgezin.nl
Hij stelt zich voor in de eerste bijdrage

Nieuwe gezinsblogger gezocht Afdrukken E-mail
Gezinsblogger gezochtEr is al enige tijd geen artikel van mijn hand op de website geweest. Om de blog nu een stille dood te laten sterven is ook zo wat. Dus daarom even bij deze een laatste en afsluitende bijdrage.
Lees meer...
 
Een andere Advent, een andere Kerst Afdrukken E-mail
OktoberfestAls het RK Geloof en zijn kerkelijke feesten verdwijnen, lijken er allerlei andere soorten feesten en festiviteiten te komen. Een soort culturele revolutie lijkt het wel.
Lees meer...
 
Een kamertje vrij Afdrukken E-mail
Donatuskerk in Zadar, KroatiëOnze jongens wonen inmiddels allemaal op kamers. Toch wil je als ouders verbonden met ze blijven. Er gebeuren ook telkens dingen waardoor dat het geval is. Meehelpen verhuizen van spullen en hun kamer inzegenen. Vieren van het behalen van een diploma. Meeleven en uitwisselen van berichtjes via de WhatsApp. We houden ook hun oude kamer in ons huis vrij voor ze, waardoor het gemakkelijk is thuis te komen. Dat gebeurt gelukkig regelmatig. In de weekenden maar ook zomaar door de week.
Lees meer...
 
Bedevaart Heilig Land Afdrukken E-mail
Bedevaart naar het Heilig LandMet een groot foto­boek dat ik zeer zorg­vuldig samen­ge­steld heb, heb ik in beeld en zo nodig aanvul­lend met het woord, de herin­nering van de beleving van onze bede­vaart naar het Heilig Land willen onder­steunen.
Lees meer...
 
Vaderdag 2016 Afdrukken E-mail
Boek van Mgr. Léonard: Je lichaam om lief te hebbenIk had vanwege vaderdag onze jongens uitgenodigd om te gaan ‘Grieken’. In Militaire Dienst heb ik dat regelmatig gedaan in het Duitse plaatsje Zeven, vlakbij de kazerne Seedorf. Maar daarna nooit meer. Ik vond het een aardig idee om dat nu weer eens te doen. Daarna hebben we thuis nog ijs gegeten en ontving ik van de jongens een cadeau, maar heb ik hen ook een cadeau gegeven.
Lees meer...
 
Orientalis Afdrukken E-mail
Het huis van Pilatus - Orientalis, Heilig LandstichtingDe komende keren zal het in mijn rubriek wel over Israël gaan. Het houdt mij het meeste bezig nu wij de eerste week van mei dit jaar naar Israël zijn. Als reactie krijg je overigens nog wel eens te horen dat mensen er ook wel heen willen, maar dat ze het te gevaarlijk vinden. Ben ik met ze eens, maar ik zet me er over heen. Ik wil een keer naar de plaatsen waar Jezus  heeft geleefd, gestorven en verrezen is. En waar de geschiedenis van het oude testament geschreven werd met het Joodse volk.
Lees meer...
 
Meer...

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design