De Goede HerderVan kapelaan Schevers ontvingen we de tip voor ouders van jonge kinderen om een gratis abonnement te nemen op de wekelijkse evangelieblaadjes voor de jeugd De Goede Herder. De Goede HerderVan kapelaan Schevers ontvingen we de tip voor ouders van jonge kinderen om een gratis abonnement te nemen op de wekelijkse evangelieblaadjes voor de jeugd De Goede Herder.

Wekelijks krijgen kinderen op voor hen begrijpelijke wijze uitleg bij het evangelie van de zondag. Daarnaast wordt een heilige van de week in het spotlicht gezet en zit er een puzzel, werkje of kleurplaat bij.

Abonneren

Voor een gratis abonnement volstaat het om een mail te sturen naar:

Voorbeelden

Om een indruk te krijgen van het materiaal, voegen we twee voorbeelden toe.

Samuel Advies

Ook Samuel Advies (voorheen Stichting Samuel) biedt wekelijks gratis materiaal voor de kinderwoorddienst dat prima gebruikt kan worden.

Radio Maria

Radio Maria heeft ook een wekelijks kinderprogramma dat sinds kort op woensdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur wordt uitgezonden. Het is steeds een gezellige boel in de studio met een paar moeders en een groep kinderen. Zet woensdagmiddag als de (klein)kinderen thuiskomen eenvoudig de radio aan bij de boterham en luister naar de verhalen, vragen en de grappen en grollen.

  • AM675 – Middengolf
  • DAB+ – digitale radio via de ether
  • luister live via de website www.radiomaria.nl
  • Via de Radio Maria App op tablet of smartphone

Catecheses op Hagenpreken.nl

Ook pastoor Michel Hagen heeft veel materiaal op zijn website Hagenpreken.nl. De catecheses zijn ingedeeld in Liturgie, Gebeden en overwegingen en vragen en antwoorden.