Siciliaanse zuster Christina ScucciaDe 25-jarige Siciliaanse zuster Cristina Scuccia maakt vanavond, donderdag 5 juni 2014, een ernstige kans om de talentenwedstrijd ‘The Voice of Italy’ van de Italiaanse openbare zender Rai te winnen. De 25-jarige Siciliaanse zuster Cristina Scuccia maakt vanavond, donderdag 5 juni 2014, een ernstige kans om de talentenwedstrijd ‘The Voice of Italy’ van de Italiaanse openbare zender Rai te winnen.

Siciliaanse zuster Christina ScucciaDe zuster van de ursulinen, die al van bij haar eerste optreden in maart de harten van de Italiaanse tv-kijkers veroverde en die overdag lesgeeft aan kinderen in de buurt van Milaan, drong dankzij haar uitvoering van 'No One' van de zangeres Alicia Keys door tot de finale.

In de halve finale zong zij 'The Time of My Life' uit de film ‘Dirty Dancing’. De muziekclip van haar eerste optreden in ‘The Voice of Italy’ op YouTube werd inmiddels 50 miljoen keer bekeken.

De finale is vanavond vanaf 21.10 uur live te volgen op de openbare zender Rai Due. Zuster Cristina neemt het op tegen drie andere kandidaten. De winnaar wordt door het tv-publiek per sms verkozen.

(bron:Kerknet)

Video