GezinsvakantieIn de vakantie zijn er talloze mogelijkheden om met je gezin erop uit te trekken. Ook voor hen die graag in deze periode God opzoeken, zijn er diverse activiteiten in julie en augustus.
In de vakantie zijn er talloze mogelijkheden om met je gezin erop uit te trekken. Ook voor hen die graag in deze periode God opzoeken, zijn er diverse activiteiten in julie en augustus. 

Gezinsvakanties

God mee op vakantie?

  • Celebrate Voor de vijfde keer houdt de katholieke charismatische vernieuwing de vakantieconferentie Celebrate van 25 t/m 31 juli. Met veel vakantieplezier en verdieping voor het hele gezin.
  • Kana-week De KANA-week voor het gezin vindt plaats in de Paulusabdij van 25 t/m 31 juli.
  • Gezinsretraite Foyer In de Foyer de Charité in het mooie Limburgse Thorn is een gezinsretraite ‘Gij zijt allen kinderen van het licht’.
  • Familiedagen in de Oude Abdij Tijdens de familiedagen in de Oude Abdij in het Belgische Drongen van 3 t/m 7 juli kunnen jullie en je kinderen andere gelovige gezinnen ontmoeten.
  • Gezinsmeeting Paray-le-Monial, Jongerenmeeting Paray-le-Monial Gemeenschap Emmanuel ontvangt jaarlijks gezinnen in Paray-le-Monial. In dit jubileumjaar kun je er van 25 t/m 30 juli genieten van een gevarieerd programma voor volwassenen en kinderen en tieners. Jongeren houden hun eigen reis naar het Bourgondische plaatsje van 6 t/m 13 augustus.

Kinder- en tienerkampen

Speciaal voor kinderen en tieners worden tijdens de zomervakantie leuke, spannende en verdiepende vakantiekampen georganiseerd door diverse organisaties en bisdommen. Hieronder een paar voorbeelden. In de Agenda kunt u alle kampen vinden door te selecteren op J (van jeugd-jongeren).