Weblog van Paul de Blot SJ over het gezin en de opvoedingPaul de Blot SJ, hoogleraar Business Spiritualiteit aan de Nyenrode Business Universiteit, breekt op zijn weblog een lans voor de opvoeding en het gezin. "Bezuinigen in de opvoeding is bezuinigen op de toekomst." Weblog van Paul de Blot SJ over het gezin en de opvoeding Paul de Blot SJ, hoogleraar Business Spiritualiteit aan de Nyenrode Business Universiteit, breekt op zijn weblog een lans voor de opvoeding en het gezin. "Bezuinigen in de opvoeding is bezuinigen op de toekomst."

Aan de hand van de voortdurende veranderingen in het onderwijs-beleid, brengt Paul de Blot onder de aandacht dat beleidsmakers blijkbaar vergeten dat het om mensen gaat.

"Het onderwijs is niet gericht op de vorming van gedraineerde denkers, maar mensen van vlees en bloed die met dromen en idealen ook iets moois kunnen doen. Het is daarom van groot belang dat de mensen van het onderwijsveld ruimte krijgen om met hart en ziel aan de vorming van de jeugd te werken…"

Lees hier zijn blog