YouCat JongerenbijbelDe YouCat collectie wordt steeds groter. Meldden we eerder al de DoCat app, nu is ook de YouCat Jongerenbijbel verschenen. Het voorwoord is van niemand minder dan paus Franciscus. YouCat JongerenbijbelDe YouCat collectie wordt steeds groter. Meldden we eerder al de DoCat app, nu is ook de YouCat Jongerenbijbel verschenen. Het voorwoord is van niemand minder dan paus Franciscus.

Eerste officiële jongerenbijbel in de bekende Youcat-reeks. Een team van personen heeft jaren samengewerkt om een toegankelijke Bijbel voor jongeren samen te stellen. In de eerste plaats wordt elk Bijbelboek kort ingeleid. Daarnaast is ernaar gestreefd om een selectie van de meest toegankelijke en relevante teksten te maken, waardoor dit een handzame Bijbel is geworden. Aan de hand van citaten en getuigenissen uit alle tijden – van Socrates tot Paus Franciscus – heeft de redactie ook willen aantonen hoe de Bijbel mensen altijd al geïnspireerd heeft. Het geheel is vlot vormgegeven met de bekende illustraties uit de Youcat-reeks en aantrekkelijke foto’s.

De prijs is nog net geen € 25 voor de papieren uitvoering met hardcover en nog net geen € 20 voor een ebook (kindle-editie)