Welke partij wordt het?Hoe kun je bepalen op welke partij je het beste kunt stemmen? Eerder gaf deze site een overzicht van de christelijke partijen en wat zij over jeugd en gezin melden. Katholiek Nieuwsblad plaatste onlangs diverse artikelen over dit onderwerp.

Hoe kun je bepalen op welke partij je het beste kunt stemmen? Eerder gaf deze site een overzicht van de christelijke partijen en wat zij over jeugd en gezin melden. Katholiek Nieuwsblad plaatste onlangs diverse artikelen over dit onderwerp.

Welke partij wordt het?

  • André Rouvoet en Reinier Koppelaar hebben namens de ChristenUnie het ‘tien puntenplan voor het gezin’ gelanceerd. Onder meer met dit visitekaartje profileren de christenen zich nog eens nadrukkelijk als gezinspartij. "VVD pakt gezinnen met kinderen."
  • De oudste partij van Nederland heeft een nieuwe lijsttrekker. Een gesprek met mr. Kees van der Staaij van de SGP aan de vooravond van de verkiezingen van 9 juni. "Wij staan voor de klassieke christelijke waarden.”
  • In Een paars kabinet zou funest zijn draagt Maxime Verhagen zijn steen bij aan het verdedigen van het gedachtegoed van het CDA. Onder meer over het gezin, mensenrechten, vervolgde christenen en waarom katholieken toch beter op het CDA kunnen stemmen.