Billboard Concept 3Tijdens TV-pro­gram­ma De Wereld Draait Door riep Kees van der Staaij het publiek op om te stemmen op een van de drie billboard-ontwerpen. Het is het resultaat van een oproep voor een campagne voor huwelijkse trouw.

Billboard Concept 1

Billboard Concept 2

Billboard Concept 3

Tijdens TV-programma De Wereld Draait Door op 21 mei riep Kees van der Staaij het publiek op om te stemmen op een van drie billboard-ontwerpen. Het is het resultaat van een oproep voor een campagne voor huwelijkse trouw.

Tijdens een TV-uitzending van Pauw op 16 maart kondigde Kees van der Staaij aan dat hij een campagne wilde opzetten voor de promotie van duurzame liefde en trouw. Het initiatief is o.a. een reactie op allerlei acties die overspel openlijk bevorderen, maar ook een oproep meer werk te maken van je huwelijk en een aanklacht tegen de scheidings­cultuur die is ontstaan.

Het streef­bedrag van € 20.000 is ruim­schoots gehaald. Daarom zijn nu een drietal ontwerpen gemaakt voor een billboard. Omdat het geld door crowd­funding is samen­gebracht, wordt nu ook het publiek gevraagd te stemmen op een van de drie ontwerpen.

Laat je keuze weten op de speciale website, een paar schermen naar beneden: