Weekend voor echtparen - Foyer ThornGerard en Elly van Meel houden van vrijdag 8 t/m zondag 10 sep­tem­ber weer een weekend voor echtparen in de Foyer de Charité – ‘Marthe Robin’ in Thorn. Voor kinderen is er opvang geregeld. Gerard en Elly van Meel houden van vrijdag 8 t/m zondag 10 september weer een weekend voor echtparen in de Foyer de Charité – ‘Marthe Robin’ in Thorn. Voor kinderen is er opvang geregeld.

“Een tijd van geestelijke verdieping en dialoog, heel concreet met betrekking tot het huwelijks- en gezinsleven. Een weekend met HART voor een weg samen, of u nu pas getrouwd of een 50-plusser bent, de kinderen net het huis uit zijn, of u uw gouden huwelijk viert.”

Weekend voor Echtparen

Activiteiten voor gezinnen

Door het jaar heen worden diverse activiteiten georganiseerd voor katholieke gezinnen ter bezinning en/of verdieping. “We zijn blij dat we met behulp van vrienden enkele gezins- en jeugdactiviteiten kunnen aanbieden. De Kerk en de maatschappij hebben behoefte aan jonge mensen met ‘ruggengraat’, die vanuit hun erbondenheid met de Heer hun steentje kunnen bijdragen aan de opbouw van de wereld. Het in een goede sfeer samen optrekken, de catechese, de ontmoeting met Jezus in Sacramenten en persoonlijk gebed, alles draagt bij aan een stukje menselijke en geestelijke vorming.”

Kinderprogramma

Bij de diverse activiteiten voor echtparen en gezinnen is er voor de kinderen een apart programma waarbij ze zich prima vermaken in en rond de prachtige faciliteiten van de Foyer.