Week van de opvoedingVandaag is de Week van de Opvoeding van start gegaan. Tot en met 7 oktober organiseren ouders, kinderen, jongeren, vrijwilligers en professionals meer dan 1200 activiteiten over opvoeden en opgroeien. Ook trekt de Opvoedbus door het land. De feestelijke landelijke opening vindt 1 oktober plaats in ’s-Hertogenbosch. Vandaag is de Week van de Opvoeding van start gegaan. Tot en met 7 oktober organiseren ouders, kinderen, jongeren, vrijwilligers en professionals meer dan 1200 activiteiten over opvoeden en opgroeien. Ook trekt de Opvoedbus door het land. De feestelijke landelijke opening vindt 1 oktober plaats in ’s-Hertogenbosch.

Week van de opvoedingDoor het hele land heen kunnen ouders en belangstellenden aan activiteiten in hun woonplaats of regio deelnemen. Zo wordt dinsdag 2 oktober in Vught (19.30 uur in de bibliotheek aan de Dorpsstraat) een lezing gehouden over kinderen en facebook 'Wat zoekt mijn kind op facebook?'. Een zeer actueel thema, gezien de rellen onlangs in het Groningse Haren. Immers, de grote toeloop naar het dorp kwam door een oproep van een tiener op facebook.

Kijk op de site van de Week van de Opvoeding waar activiteiten plaatsvinden en/of kijk in de locale bladen en op de gemeentesites.