Week van de lentekriebelsVan 18 t/m 22 maart 2013 wordt voor de achtste keer de ‘Week van de Lentekriebels’ voor het basisonderwijs gehouden. In deze landelijke campagne van de Rutgers-Nissogroep krijgen kinderen, ongevraagd, vanaf groep 1 onderwijs over relaties en seksualiteit. Week van de lentekriebelsVan 18 t/m 22 maart 2013 wordt voor de achtste keer de ‘Week van de Lentekriebels’ voor het basisonderwijs gehouden. In deze landelijke campagne van de Rutgers-Nissogroep krijgen kinderen, ongevraagd, vanaf groep 1 onderwijs over relaties en seksualiteit.

Alle scholen kunnen deelnemen aan de landelijke campagne. Wanneer je zelf rond het onderwerp van relatie en seksualiteit jouw kinderen wilt voorlichten, zul je goed de vinger aan de pols moeten houden en bij je school informeren wat jullie kinderen voorgeschoteld krijgen!

Het programma voor gezinnen Family Rocks op Radio Maria zal aandacht besteden aan dit initiatief. Stem je radio dus af op de middengolf 675MHz of luister via de website.