Website Marriage - unique for a reasonDe Amerikaanse bisschop­pen­con­fe­rentie heeft een website gelanceerd over de uniciteit van het huwelijk. De website bevat onder meer een uitgebreide FAQ-sectie over de betekenis van het huwelijk, een compilatie van de katholieke leer over het huwelijk, een blog, en video's Made for Each Other en Made for Life De Amerikaanse bisschop­pen­con­fe­rentie heeft een website gelanceerd over de uniciteit van het huwelijk. De website bevat onder meer een uitgebreide FAQ-sectie over de betekenis van het huwelijk, een compilatie van de katholieke leer over het huwelijk, een blog, en video's Made for Each Other en Made for Life.

Website Marriage - unique for a reason “Wat is het huwelijk? Zijn een man en een vrouw echt essentieel voor het huwelijk? Hoe zit het met het kind en de rol van vaders en moeders? Is het discriminerend om het huwelijk te verdedigen als de vereniging van een man en een vrouw? Welke invloed heeft de herdefiniëring van het huwelijk op de godsdienstvrijheid?”

“Dit zijn slechts een paar van de vele vragen over het huwelijk vandaag. Ze hangen allemaal af van de eerste vraag: Wat is het huwelijk? Als het antwoord op deze vraag wordt begrepen, vallen de andere op de juiste plaats.

“Het huwelijk is uniek voor een reden. We nodigen u uit om erachter te komen waarom.”

De site is Engelstalig, maar enkele delen zijn ook in het Spaans vertaald: Marriageuniqueforareason.org