Website Pauselijke Academie voor het LevenWie interesse heeft in de ont­wik­ke­lingen van de katholieke Kerk op pro-life­gebied, kan vanaf deze maand terecht op de nieuwe website www.academiavita.org. De pauselijke Academie voor het Leven is door paus Johannes Paulus II in het leven geroepen. Website Pauselijke Academie voor het LevenWie interesse heeft in de ontwik­ke­lingen van de katho­lieke Kerk op pro-life­gebied, kan vanaf deze maand terecht op de nieuwe website www.academiavita.org. De pauselijke Academie voor het Leven is door paus Johannes Paulus II in het leven geroepen.

Het doel is “het bevorderen van de voortgang van de studies, informatie en opleiding over de belangrijkste kwesties van bio-ethiek en wetgeving met betrekking tot de bevordering en verdediging van het leven, vooral waar er een directe relatie bestaat met de christelijke moraal”.

De website is beschikbaar in Italiaans, Engels, Spaans en Frans, maar met behulp van een online vertaal­service is de website ook in het Nederlands te bekijken. (KG/KN)