We hebben allemaal wat“Ach we hebben allemaal wat” Het klinkt vaak negatief. Maar draai het eens om en bekijk het als een compliment. We hebben allemaal iets van onszelf toe te voegen. Zeker als het gaat om opvoeden, om een opbouwend gezinsleven. Bert Reinds weet met praktische voorbeelden en heldere oneiners een nieuwe boost te geven aan de moderne opvoeding. We hebben allemaal watDrs. Bert Reinds

“Ach we hebben allemaal wat” Het klinkt vaak negatief. Maar draai het eens om en bekijk het als een compliment. We hebben allemaal iets van onszelf toe te voegen. Zeker als het gaat om opvoeden, om een opbouwend gezinsleven. Bert Reinds weet met praktische voorbeelden en heldere oneiners een nieuwe boost te geven aan de moderne opvoeding. Tegelijkertijd haalt hij die druk af van de hoge idealen die jonge ouders zich vaak stellen. We hebben namelijk allemaal wat! Maak daar gebruik van en laat je daarbij inspireren door dit boek en de bijbehorende website.

Boek en website zijn zo opgezet dat zowel de individuele lezer ermee overweg kan als een groep ouders die met elkaar verder wil nadenkenover de opvoeding van hun kroost.

Prijs: € 16,50
www.stichtingsamuel.nl