Wandeling voor moedersEmmanuel Nederland organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 april (geen 1 april-grap!) een wandeling voor moeders in de omgeving van Banneux, België. Een sportieve retraite om er even helemaal uit te zijn. Emmanuel Nederland organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 april (geen 1 april-grap!) een wandeling voor moeders in de omgeving van Banneux, België. Een sportieve retraite om er even helemaal uit te zijn.

Wandeling voor moedersOf we net moeder zijn of al oma, we geven ons allemaal, in ons gezins-, beroeps- of verenigingsleven. We geven, we dragen. We geven leven op zoveel manieren, we dragen vrucht zoveel we kunnen. Maar wijzelf…? Is het niet goed om tijd te nemen voor onszelf? Heb je steeds meer zin om eens stil te staan en de zaken eens op zijn beloop te laten? Dan ben je heel erg welkom op de Wandeling voor moeders!

Een weekend voor jezelf

Om op adem te komen, te genieten van de natuur en van de uitwisseling met anderen, te groeien door ontmoetingen en vorming. Toelaten dat de Heer dichter bij je komt en dat Hij je (weer) opbouwt. Je lasten bij Hem neerleggen. Zijn vrede ontvangen. Om die daarna weer door te kunnen geven en van daaruit te leven.

Dit jaar zullen we naar Banneux lopen, op 1 en 2 april. Loop jij ook mee?

Praktisch

We zullen aansluiten bij de Franstalige ‘Marche des Mères’. Het weekend zal tweetalig zijn. Zaterdag 1 april starten we om 9.30 uur in de omgeving van Banneux en lopen ongeveer 12 km op een dag. We overnachten (op twee-persoonskamers) in het Heiligdom van Banneux. Voor Nederlanders die van ver komen, is het mogelijk om op vrijdagavond in Banneux te overnachten. Op zondag is het rond 17.00 uur afgelopen. Je zal met andere Nederlanderse moeders worden ingedeeld in de groep en op een slaapkamer.

Meenemen

1) Stevige schoenen en kleding die past bij het weer en de tocht.

2) Ontbijt voor zaterdagochtend (voor als je vrijdag al aankomt)

3) Kleine rugzak met:

 • Lunch en drinken voor zaterdagmiddag en drinken (flesje) voor zondag. (Mocht je op vrijdagavond komen dat is de picknick van zaterdagmiddag bij de kosten inbegrepen.)
 • Fluorescerend jasje
 • Pen/ aantekenboekje / bijbel, eventueel rozenkrans.
 • Plastic tas of iets anders om op een natte plak te zitten.

4) In je koffer

 • lakens of slaapzak, hoeslaken en kussensloop.
 • Handdoeken
 • Toiletspullen
 • Pyjama
 • Extra kleren
 • Gewone schoenen (voor binnen)
 • Instrument (Als je die hebt en mee wilt nemen.)

(Neem geen waardevolle spullen mee. De kamers worden niet afgesloten.)

Kosten

€65,- voor 1 maart en €75,- na 1 maart. Voor aankomst en overnachting op vrijdag kost het €93,20 (Mits inschrijving vóór 1 maart, na 1 maart €103,20). Na betaling ben je ingeschreven. Dit bedrag omvat de overnachting op vrijdagavond, ontbijt en picknick op zaterdag en vervolgens de rest van het weekend.

Informatie