Vreugde door overgave aan HemBoek van de oprichtster van Mothers Prayers, wereldwijde gebedsgroepen van moeders. De overgave van mijn leven aan de Wil van God, onze Vader, heeft mij heel veel vreugde gegeven. Ik heb zijn wonderbare en liefdevolle leiding op vele manieren mogen ervaren. Ik hoop nu dat, door het getuigenis van mijn ervaringen dit boekje, u als lezer tot meer inzicht en begrip zal komen van wat overgave werkelijk is. Dat u hierdoor bemoedigd mag worden en die vreugde ten volle mag ervaren. Vreugde door overgave aan HemVeronica Williams

Boek van de oprichtster van Mothers Prayers, wereldwijde gebedsgroepen van moeders. De overgave van mijn leven aan de Wil van God, onze Vader, heeft mij heel veel vreugde gegeven. Ik heb zijn wonderbare en liefdevolle leiding op vele manieren mogen ervaren. Ik hoop nu dat, door het getuigenis van mijn ervaringen dit boekje, u als lezer tot meer inzicht en begrip zal komen van wat overgave werkelijk is. Dat u hierdoor bemoedigd mag worden en die vreugde ten volle mag ervaren.

€ 7,00
Carolushuis