Verrijk je huwelijk - Dag voor echtparenJe bent gelukkig getrouwd. Maar zouden er na verloop van een aantal jaren toch geen sleetse plekken, achterstallig onderhoud en haarscheurtjes zijn opgetreden. Zondag 3 november – Dag voor echtparen in Moergestel. Je bent gelukkig getrouwd. Maar zouden er na verloop van een aantal jaren toch geen sleetse plekken, achterstallig onderhoud en haarscheurtjes zijn opgetreden.

Verrijk je huwelijk - Dag voor echtparenDaar zijn vele redenen voor aan te geven: onrealistische verwachtingen ten aanzien van het werk buitenshuis, het werk in het gezin, de partner, dagelijkse sleur om maar eens iets te noemen. Ook verkeerde opvattingen over liefde, trouw en vertrouwen staan een goede relatie in de weg. En niet onbelangrijk is ook de communicatie tussen de partners of liever het gebrek daaraan.

Het opbouwen van een duurzame relatie is tegenwoordig niet vanzelfsprekend. We investeren in van alles en nog wat, dus waarom niet in ons huwelijk? Met elkaar meeleven, je interesseren in je echtgenoot en verschillen waarderen, dat is de sleutel tot een goede, duurzame relatie.

Op zondag 3 november organiseert stichting SOKA (sociaal-culturele en kunstactiviteiten) in conferentieoord Zonnewende te Moergestel weer een Dag voor echtparen.