BrunaIk ben penningmeester geworden van de Stichting Katholieke Gezinsweekenden. Omdat ik katholiek gezinsleven belangrijk vind en ook op deze manier wil bijdragen aan de hoeksteen van de maatschappij. Dit jaar is het weekend voor gezinnen van 7 tot en met 9 juni. Mgr. De Jong komt en een oud profvoetballer getuigt van zijn geloof. Verder is er gebed en ontmoeting tussen gezinnen. Ik ben penningmeester geworden van de Stichting Katholieke Gezinsweekenden. Omdat ik katholiek gezinsleven belangrijk vind en ook op deze manier wil bijdragen aan de hoeksteen van de maatschappij. Dit jaar is het weekend voor gezinnen van 7 tot en met 9 juni. Mgr. De Jong komt en een oud profvoetballer getuigt van zijn geloof. Verder is er gebed en ontmoeting tussen gezinnen.

Zie de website (ook voor opgave) www.katholiekegezinnen.nl

BrunaWaar ik over wil vertellen is dit. De stichting werkte nog met een overschrijvingsboekje van de ING. Ik wilde graag internet bankieren. Nog iets goedkoper ook, maar vooral sneller en handiger. Alleen het regelen is niet handig en snel. Stel eens dat ik een logboek maak.

Januari/februari:

Oude penningmeester houdt een handtekeningenactie onder bestuursleden en regelt overdracht bevoegdheden, bankpasje en nog veel meer.

11 februari:

Ik vul formulieren in voor een pincode.

15 februari:

Na berichtgeving kan ik de pincode halen. Voor de eerste keer naar de Bruna. Daar zit een ING dependance.

20 februari:

Bericht binnen van Gebruikersnaam.

22 februari:

Bericht binnen dat ik Wachtwoord en Activeringscode op kan halen bij de Bruna.
Diverse documenten meenemen. Ik had niet meegenomen een papiertje om te tekenen voor ontvangstbevestiging voor Activeringscode. Het meisje van de Bruna was onverbiddelijk. Dat moest ondertekend ingeleverd worden. Ik was wat kortaf tegen het meisje.

Terug naar huis. Daarna voor de derde keer naar de Bruna. Ik excuseerde me bij het meisje. Ik had het formuliertje niet meegenomen omdat ik gelezen had dat er in verband met minderjarigen getekend moest worden. Maar inderdaad, ikzelf moest ook tekenen. Dat stond erop. Opgelucht ging ik weer naar huis. Ik had nu mijn Activeringscode.

Meteen maar even achter de computer. Naar de ING site. Gebruikersnaam, Wachtwoord en toen kwam ik bij de Activeringscode. Maar er moest daarbij ook nog een mobiel telefoonnummer ingegeven worden. Ik wil echter geen mobiele telefoon maar een tan codelijst gaan gebruiken. Naar de ING gebeld.

De activeringslijst die ik extra bij de Bruna ben wezen halen, kon ik niet gebruiken. Binnen vijf werkdagen zou er een nieuwe activeringscode met TAN-codelijst komen. Misschien moet ik dan even voor de vierde keer naar de Bruna.

1 maart

Verwacht: nieuwe activeringscode en TAN-codelijst.