Vaderretraite 2017Markeer het in de agenda met dikke stift: in 2017 wordt weer een Vader­retraite gehouden van donder­dag­avond 22 t/m zondag­middag 25 juni 2017. De geeste­lijke leiding is weer in handen van kapelaan Luc Simons. Vaderretraite 2017 Markeer het in de agenda met dikke stift: in 2017 wordt weer een Vaderretraite gehouden van donderdagavond 22 t/m zondagmiddag 25 juni 2017. De geestelijke leiding is weer in handen van kapelaan Luc Simons.

Deze stille retraite is speciaal bedoeld voor vaders en er zal dan ook speciale aandacht worden besteed aan het vaderschap. Dagelijks wordt de H. Mis gevierd, worden de lauden en vespers gebeden en is er veel tijd voor aanbidding. Daarnaast zal kapelaan Simons beschikbaar zijn voor een persoonlijk gesprek / biechtgesprek.

Als locatie is deze keer gekozen voor het Arnold Janssenklooster te Wahlwiller in het verste puntje van Limburg.

Details

Wanneer:   Van: Donderdag 22 juni 2017 aankomst vanaf 17.00 uur.

Het tijdstip van aankomst is in overleg en vanaf 17.00 uur. Om 18.00 uur bidden we met degene die dat willen de vespers en is er aansluitend een gemeenschappelijke maaltijd. De eerste avond zal worden gebruikt om te acclimatiseren en om tot rust te komen.

Tot: Zondag 25 juni 2017 om 15.00 uur.

 
Waar:   Arnold Janssenklooster
Capucijnenweg 9
Wahlwiller (Zuid-Limburg bij Wittem)
www.arnoldjanssenklooster.nl
 
Gegeven door:   Kapelaan Luc Simons pr.
 
Insteek:   Stille retraite voor vaders, waarin ook speciale aandacht voor het vaderschap zal zijn. Dagelijks vieren we de H. Mis, bidden we de lauden en vespers en is veel tijd voor aanbidding. Daarnaast zal kapelaan Simons tijd hebben voor persoonlijk gesprek / biechtgesprek.
 
Thema:   Wordt nog op een later moment bepaald.
 
Kosten:   120 Eeuro (exclusief een vrijwillige bijdrage voor de inleider). Het hele bedrag gaat naar de zusters. De werkelijke kosten zijn overigens 160 euro, mocht u die willen betalen dan kunt u dat overmaken naar de zusters. Mochten kosten een belemmering zijn voor deelname, neem contact met ons op. Indien u een kamer met een eigen douche zou willen dan zijn de kosten hiervoor 10 euro / nacht extra.
 
Aanmelding:   Het aanmeldingsformulier s.v.p. mailen naar het email adres:
retraitevoorvaders@gmail.com
Je aanmelding wordt per email bevestigd.
     
 Folder:   Download hier de folder met het aanmeldformulier
     
 Website:   retraitevoorvaders.webklik.nl