Vader-zoon / Moeder-dochterweekendDe broeders van Sint Jan organiseren in de vasten­tijd weer een Vader-zoon- en een Moeder-dochter­weekend. Allereerst komen vaders en zonen bij elkaar in Haastrecht van 22 t/m 24 februari. Daarna volgen de moeders en dochters in Den Haag van 2 t/m 3 maart. Vader-zoon / Moeder-dochterweekendDe broeders van Sint Jan organiseren in de vastentijd weer een Vader-zoon- en een Moeder-dochterweekend. Allereerst komen vaders en zonen bij elkaar in Haastrecht van 22 t/m 24 februari. Daarna volgen de moeders en dochters in Den Haag van 2 t/m 3 maart.

Vader-zoon

Eindelijk een weekend alleen voor vaders en hun zonen. En dan gaan we natuurlijk mannendingen doen! Wat die mannendingen precies inhouden zal Pater Elias ons dat weekend leren. Dat daar onder meer bokshandschoenen bij komen kijken kunnen we alvast verklappen! Leeftijdsindicatie: zonen vanaf 10 jaar.

Moeder-dochter

Wat is de essentie van het hart van een vrouw? Wat zijn haar diepste verlangens? Wat wilden we het liefst toen we nog klein waren? En nu we volwassenen zijn? Een inspirerend weekend samen met moeders en dochters. Leeftijdsindicatie: dochter vanaf 10 jaar.