Katholieke GezinsweekendenDe uitnodigingen van Katholieke Gezins­weekenden zijn weer verstuurd. Voor het geval je hem gemist hebt, plaatsen we hem hier op de website. Het weekend wordt gehouden van vrijdag­avond 7 t/m zondag 9 juni 2013 in Helvoirt. Katholieke GezinsweekendenDe uitnodigingen van Katholieke Gezinsweekenden zijn weer verstuurd. Voor het geval je hem gemist hebt, plaatsen we hem hier op de website. Het weekend wordt gehouden van vrijdagavond 7 t/m zondag 9 juni 2013 in Helvoirt.

Beste familie,

Voor de 16e keer zal de stichting Katholieke Gezinsweekenden (SKG) een gezinsweekend organiseren. Het weekend wordt gehouden van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni 2013 en vindt plaats in bezinningscentrum ‘Emmaus’ te Helvoirt. Het thema van dit weekend is:

Loop zó dat je wint!

“Loop zó dat je wint” is een tekst uit de eerste brief van de apostel St. Paulus aan de Korintiërs (9:24) waarin de parallel met de sport wordt getrokken. St. Paulus spoort ons aan om in dit leven onszelf tot het uiterste toe in te spannen om naar het evangelie te leven en Jezus te volgen, om zo uiteindelijk niet een vergankelijke maar de overgankelijke prijs te behalen: het eeuwig leven in Gods liefde.

Theater

Peter Vermaat - Franciscus van AssisiOp vrijdagavond zullen we door middel van een originele theatervoorstelling van Peter Vermaat kunnen zien en horen hoe St. Franciscus van Assisi in zijn leven met zijn opofferende liefde Christus heeft nagevolgd. Iedereen vanaf 10 jaar mag die avond genieten van deze zeer bijzondere voorstelling.

Mgr. Everard de Jong

Verdieping

Op zaterdag komt Mgr. E. de Jong, hulpbisschop van het bisdom Limburg en zal met ons dieper op het thema ingaan. Hoe te leven zodat uit alles blijkt dat we onze blik op God en het eeuwig leven gericht hebben?

Sportclinic

GeloofsheldenHet belooft ook een sportieve en leuke middag te worden, want een team van Geloofshelden komt een sportclinic geven voor alle kinderen! Geloofshelden zijn topsporters die d.m.v. de sport hun liefde voor Christus willen uitdragen en vele harten willen winnen voor Jezus. Bij Geloofshelden zijn aangesloten bijvoorbeeld Bert Konterman (Ex Nederlands voetbal elftal) en René Ruitenberg (Marathon schaatser en winnaar van de Weissensee wedstrijd)

Levi Risamasu

Oud-profvoetballer

Op zondag zal Levi Risamasu, oud profvoetballer van Feyenoord, NAC Breda, AGOVV en Excelsior,  vertellen hoe hij van een sportheld een geloofsheld in Christus geworden is.

Jeugdprogramma

Voor de kinderen, tieners en jongeren wordt ook dit jaar door enthousiaste vrijwilligers een afwisselend programma aan de hand van het thema gebracht.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en zou je graag mee willen naar het weekend, dan kun je jezelf via de website www.katholiekegezinnen.nl opgeven. Het weekend kost € 195 per gezin. Mocht dit bedrag een probleem zijn dan mag het niet zo zijn dat je daarom niet komt! Bel dan even naar 0224-212765 (Peter Groot) en dan komen we er altijd uit.

Stichting Katholieke Gezinsweekenden

Het weekend wordt georganiseerd door de Stichting Katholieke Gezinsweekenden. Deze stichting ontvangt geen subsidie. De gemiddelde kosten per gezin zijn ruim € 400; mochten jullie meer kunnen/willen betalen dan € 195 dan mag dat altijd. Misschien weten jullie nog sponsors, we houden ons aanbevolen!

We hopen van jullie te horen!
Met vriendelijke groet,

Stichting Katholieke Gezinsweekenden
Peter Groot / Edwin Veldman / Manfred van Kerckhoven / Johan Verduin / Roosmarie Salden

PS. Stichting katholieke gezinsweekenden vind je ook op Facebook en op www.katholiekegezinnen.nl