Uitbundig feest voor SamuelHet twintigjarig bestaan van Kinder- en Jeugdwerk Samuel is afgelopen weekend uitbundig gevierd met twee uitvoeringen door de musicalgroep KisiKids uit Oostenrijk.
Het twintigjarig bestaan van Kinder- en Jeugdwerk Samuel is afgelopen weekend uitbundig gevierd met twee uitvoeringen door de musicalgroep KisiKids uit Oostenrijk.

Speciaal voor deze gelegenheid waren zo’n zestig kinderen en volwassenen naar Nederland gekomen om een van hun zelfgeschreven musicals, ‘De Barmhartige Vader’, in het Nederlands (!) te spelen. Ook een paar Nederlandse kinderen en volwassenen speelden mee in dit eerste Kisi-optreden in Nederland.

Uitbundig feest voor Samuel

Voor hen die meespelen en voor hen die de musical bekijken, gaat een deur open naar de liefde van God. Zo doen de KisiKids niet alleen aan het verspreiden van de Blijde Boodschap door hun optredens, maar geven ze ook aan elkaar die Blijde Boodschap door hun onderlinge band en samenwerking.

Op zaterdag bezochten zo’n 350 kinderen en hun begeleiders in Amsterdam de musical en op zondag in Vught nog eens een kleine 300 kinderen en hun begeleiders. Bij de feestelijke Eucharistieviering op zondag in Vught, kregen de oprichters Ies Molenschot en het echtpaar Joris en Carolijn van Voorst tot Voorst de apostolische zegen van paus Benedictus XVI voor henzelf, hun gezinnen en “al degenen die met grote overgave het geloof in hun heilig doopsel verdiepen”. Tevens zei de paus: “Ik wens Samuel en de medewerkers een steeds groeiend vruchtbaar apostolaat volgens de richtlijnen van het evangelie en de katechismus van de katholieke Kerk.” (KN / Foto: Wim Koopman)

Link: www.stichtingsamuel.nl