Family FactoryOp 15 september is er weer een lande­lijke trainings­dag voor nieuwe Family Factory Inspi­ratie­teams. Een Inspiratie­team is een team van 3 of 4 ouders die de kern vormen van het lokale netwerk van ouders. Op 15 september is er weer een landelijke trainingsdag voor nieuwe Family Factory Inspiratieteams. Een Inspiratieteam is een team van 3 of 4 ouders die de kern vormen van het lokale netwerk van ouders.

Family FactoryDoor het jaar heen organiseert het team, geïnspireerd door een Ideeënboek, verschillende activiteiten met en voor de ouders in hun netwerk. De Inspiratieteams worden daarbij intensief begeleid door Family Factory Nederland.

Het eerste deel van het supportpakket is de ééndaagse training ‘Aan de slag met je Inspiratieteam!’. Inspiratieteams maken kennis met de Family Factory, ontmoeten andere enthousiaste ouders en maken hun eigen Actieplan. Vervolgens kunnen de ouders aan de hand van het Ideeënboek zelf kiezen wat ze willen gaan organiseren. In het Ideeënboek biedt de Family Factory daarvoor 24 geheel uitgewerkte, superleuke activiteiten in vier categorieën:

  • Inspirerende Workshops
  • Bijzondere Ontmoetingen
  • Ouder-en-kind-activiteiten
  • Handen uit de Mouwen

Een koffieochtend op school, een survival door de buurt of een computerhelpdesk voor alle ouders uit het netwerk; het kan allemaal! De kern is steeds dat ouders elkaar kunnen ontmoeten, helpen en inspireren.

De training van 15 september vindt plaats in Culemborg. Ouders die zich aanmelden ontvangen per post een Ideeënboek, zodat ze zich vast kunnen voorbereiden. Deelname aan de training kost €77,50 (incl. Ideeënboek, lunch en certificaat). Aanmelden kan via info@familyfactory.nu of 0345 752176. Je kunt ook kiezen voor de deeltraining voor workshopleiders De Tijd van je Leven.