Theology of his / her bodyOp YouTube vonden we deze twee Engelstalige video's van Chastity.com – The New Sexual Revolution Is Here. In de filmpjes legt Jason Evert uit wat de Theologie van het Lichaam inhoudt en hoe dat concreet van toepassing is op jongens en meisjes.
Op YouTube vonden we deze twee Engelstalige video's van Chastity.com – The New Sexual Revolution Is Here. In de filmpjes legt Jason Evert uit wat de Theologie van het Lichaam inhoudt en hoe dat concreet van toepassing is op jongens en meisjes.

De website Chastity.com (chastity=kuisheid) is opgezet door de Pure Love Club, een van de grootste lekenorganisaties voor apologetiek (de leer van de verdediging en verbreiding van het geloof) en evangelisatie in Amerika.

Op de site wordt onverbloemd gesproken over de redenen waarom je je kuisheid zou moeten behouden en hoe je dat helpt ware liefde en vreugde te vinden.

Met de door paus Johannes Paulus II ontwikkelde Theologie van het Lichaam heeft hij een nieuwe kijk gegeven op wie we als mens zijn, op onze relaties, ons lichaam en onze seksualiteit. Chastity.com heeft dit nu op een verrassende manier in twee filmpjes verwerkt, toegepast op de kuisheid van zowel mannen als vrouwen.

De filmpjes zijn in het Engels.

Theology of his body
Theology of her body