Theologie van het Lichaam voor jongerenVoor het eerst in Neder­land wordt een intro­duc­tie Theologie van het Lichaam gegeven voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Maak op 3 avonden kennis met het onder­richt van de Jongeren-paus Johannes Paulus II. Theologie van het Lichaam voor jongerenVoor het eerst in Nederland wordt een introductie Theologie van het Lichaam gegeven voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Maak op 3 avonden kennis met het onderricht van de Jongeren-paus Johannes Paulus II.

Wat houdt jou bezig? Je wilt geaccepteerd worden zoals je bent, belangrijk gevonden worden, veel vrienden en vriendinnen maken, en je bent nieuwsgierig naar alles wat met relaties en seksualiteit te maken heeft. Is dat vreemd of raar? Absoluut niet. Iedere mens verlangt naar echte liefde, vriendschap en wil relaties opbouwen die er echt toe doen. De cursus die we jou aanbieden gaat in op tal van vragen die je hier over kunt hebben.

Voor wie en door wie?

De cursus is bedoeld voor 14-18 jarigen en wordt georganiseerd door de Afdeling Huwelijk en Gezin Bisdom Haarlem-Amsterdam.

Data en tijdstip

  • Zondag 20 januari, aanvang met maaltijd (17.00 uur) en H. Mis (18.15 uur)
  • Zondag 27 januari
  • Zondag 3 februari

Tijdstip: 17.00 – 21.00 uur, elke avond beginnen we met een maaltijd.

Kosten

De cursusbijdrage is 2,50 euro per avond, betalen op de avond zelf.

Plaats

Parochie Sint Jan de Doper
Amsterdamstraat 59
Haarlem

Meer informatie

Kijk op www.theologievanhetlichaam.nl