Stress - Kardinaal DanneelsStress vind je op vele niveaus. Niet alleen het individu lijdt eraan. Een heel gezin of een bedrijf kan gestresseerd zijn. Ook de Kerk en de christelijke gemeenschappen ontsnappen er niet aan. Het geestelijke burn-outsyndroom komt voor zowel in het persoonlijke leven van de christen als in een parochie of vereniging. ‘Hoeft het allemaal nog wel?’, ‘Waartoe dient het allemaal?’, ‘We zijn moe’, klinkt het. Stress - Kardinaal DanneelsKardinaal Danneels

Stress vind je op vele niveaus. Niet alleen het individu lijdt eraan. Een heel gezin of een bedrijf kan gestresseerd zijn. Ook de Kerk en de christelijke gemeenschappen ontsnappen er niet aan. Het geestelijke burn-outsyndroom komt voor zowel in het persoonlijke leven van de christen als in een parochie of vereniging. ‘Hoeft het allemaal nog wel?’, ‘Waartoe dient het allemaal?’, ‘We zijn moe’, klinkt het.
Over dat alles willen we het in deze brochure hebben: de persoonlijke stress, de gezinsstress en de spirituele stress. Over de kwaal en haar remedies.

€ 2,95
28 pagina’s

Berneboek