The Savior - DVDOm met je kinderen in de Goede Week stil te staan bij het leven, lijden en de opstanding van Jezus zijn er gelukkig veel moge­lijk­heden, zeker op internet. Zo heeft bijvoorbeeld Samuel Advies diverse boekjes, werkjes en films. Om met je kinderen in de Goede Week stil te staan bij het leven, lijden en de opstanding van Jezus zijn er gelukkig veel mogelijkheden, zeker op internet. Zo heeft bijvoorbeeld Samuel Advies diverse boekjes, werkjes en films.

Om alles rondom de Goede Week en Pasen makkleijk te kunnen vinden, heeft Samuel Advies op haar site onder de diverse thema's materialen en tips bij elkaar gezet. Zo vind je alles rondom de Veertigdagentijd, inlclusief de Goede Week en alles rondom Pasen en de Paastijd bij elkaar.

In haar jongste nieuwsbrief wijst Samuel op twee mooie films voor deze periode:

The Savior - DVDThe Savior: Deze bijzondere film vertelt het leven van Jezus als een beeldend, historisch verslag van de arts en latere evangelist Lucas. Het is een wake-up call vanuit het verleden over Gods liefde en vergeving. De film, in en met acteurs uit het Midden-Oosten, is geschikt voor vormelingen, tieners, jongeren en volwassenen (12+) en Nederlands ondertiteld. De dvd kost slechts € 2,99.

The Miracle Maker: Een oude vertrouwde film die steeds opnieuw in de smaak valt bij jonge kinderen (en hun ouders) is de Miracle Maker. Met behulp van een verrassend mooie combinatie van levensechte 3D poppenanimatie en tekenfilmscenes volg je het leven van Jezus door de ogen van het dochtertje van Jairus. De film is Nederlands gesproken en kost € 9,99.

Zie ook: www.samueladvies.nl