Steunbetuiging aan Gert-Jan SegersDe formatiebesprekingen duren nu vier maanden en aan de tafel zitten VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Daarbij is het, naast hopelijk ook het CDA, vooral de ChristenUnie die zich in zal zetten voor de waarde van het menselijk leven en het gezin. Steunbetuiging aan Gert-Jan Segers De formatiebesprekingen duren nu vier maanden en aan de tafel zitten VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Daarbij is het, naast hopelijk ook het CDA, vooral de ChristenUnie die zich in zal zetten voor de waarde van het menselijk leven en het gezin.

Om Gert-Jan Segers een hart onder de riem te steken, is op CitizenGO een petitie gestart. In een paar dagen tijd hebben al ruim drieduizend mensen hun handtekening gezet!

Petitie

Geachte heer Segers,

Zoals wij allen weten, bent u op het moment verwikkeld in lastige formatiebesprekingen. Lastig met name waar het gaat over ‘immateriële kwesties’, zaken van leven en dood.

Zo spelen ‘voltooid leven’, de abortuspil en embryo’s die speciaal gekweekt zouden worden voor wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is er het punt van ‘herijking ouderschap’, waardoor het natuurlijke gezin van man, vrouw en kinderen nog verder dreigt te worden ondergraven. En zo zijn er tal van andere kwesties.

Wij willen u graag een hart onder de riem steken en u bemoedigen om krachtig op te komen voor het leven en voor het gezin!

Wij begrijpen dat u vertegenwoordiger bent van de kleinste fractie aan de onderhandelingstafel, maar weten ook dat dit voor u, zoals ook voor ons, gewetenskwesties zijn.

Daarom heel veel succes gewenst bij deze onderhandelingen!

Met vriendelijke groet,

Petitie

Ook voor katholieke ouders die geen ChristenUnie hebben gestemd, is deze petitie een goede manier om steun uit te spreken voor de fractievoorzitter die als kleinste fractie bij de formatiebesprekingen zich zo inzet voor gezinswaarden.