Stelling: Kinderen op internetDe nieuwe stelling op de site gaat over het gebruik van internet door jullie kinderen. Mogen ze dat helemaal zelf, mogen ze het helemaal niet? Stem mee en kijk hoe anderen erover denken. Stelling: Kinderen op internetDe nieuwe stelling op deze site gaat over het gebruik van internet door jullie kinderen. Mogen ze dat helemaal zelf, mogen ze het helemaal niet? Stem mee en kijk hoe anderen erover denken.

Geregeld verschijnen in de media berichten over internetgebruik door kinderen. Naast de vele mogelijkheden die het gebruik van internet biedt, kleven er ook vele mogelijke gevaren aan. Hoe ga je daarmee om?

Ook deze site besteedt aandacht aan dit bijna niet meer weg te denken onderwerp. Kinderen krijgen bijvoorbeeld van school uit opdrachten mee naar huis waar een bezoek op internet bij hoort. De stelling staat hiernaast in de rechterkolom. Je kunt natuurlijk ook altijd reageren via het reactieformulier. Over twee weken zal een deskundige in een column reageren op de stelling en de uitslag ervan.

Zie ook: Internet bij 4 tot 12 jaar en vuistregels voor internetgebruik