Sta eens even stil!Bij een gezin met thuiswonende kinderen staat de agenda gauw vol. Je tijd lijkt vaak een aaneenschakeling van to do dingen: helpen met huiswerk, halen en brengen, je eigen werk, boodschappen, koken etc.  In een dergelijke drukte kan de kracht van stilte een weldaad zijn. Hoor en leer erover op de gezinsdag op 11 november. Bij een gezin met thuiswonende kinderen staat de agenda gauw vol. Je tijd lijkt vaak een aaneenschakeling van to do dingen: helpen met huiswerk, halen en brengen, je eigen werk, boodschappen, koken, de was, etc.  In een dergelijke drukte kan de kracht van stilte een weldaad zijn. Hoor en leer erover op de gezinsdag op 11 november.

Sta eens even stil!Stil staan bij waar je nou eigenlijk mee bezig bent, stil staan bij hoe het echt gaat met jou, je partner en je kinderen en stil staan bij de plek en tijd die God in je leven heeft of krijgt, lijkt soms een utopie. Toch kan het wel, ook in een druk gezinsleven en ook wanneer je er als ouder alleen voor staat. Gewoon even stil staan.

Op de aanstaande gezinsdag, zondag 11 november (!), vertelt priester Nars Beemster over de kracht van stilte in je hart. Er is ook een workshop, in twee delen, over communiceren met je kind. Want communiceren is niet alleen maar praten tegen je kind. Het is ook een kwestie van luisteren, stil zijn dus.

Bezoekers aan eerdere gezinsdagen geven aan dat de dag een inspiratie en tips voor hun concrete gezinsleven biedt. Wil jij ook niet even stil staan bij jezelf, bij elkaar in het gezin, bij God… ? Kom dan 11 november naar de gezinsdag.

Hier lees je meer over het programma