Pas op voor de blonde chauffeuseBij alle relaties, maar bij het huwelijk in het bijzonder is een gezonde dosis humor de katalysator voor een goede verhouding. Dit weekend een grapje voor alle blonde lezers van Katholiekgezin.nl. Bij alle relaties, maar bij het huwelijk in het bijzonder is een gezonde dosis humor de katalysator voor een goede verhouding. Dit weekend een grapje voor alle blonde lezeressen van Katholiekgezin.nl.

Anekdote

Pas op voor de blonde chauffeuse Norman en zijn blonde vrouw luisteren tijdens het ontbijt naar de radio en horen de regionale nieuwslezer zeggen:

"Er wordt 8 tot 10 cm sneeuw verwacht vandaag. Wilt u uw auto aan de kant van de straat parkeren met de oneven nummers, dan kan de sneeuwploeg er ongestoord langs rijden."

De vrouw van Norman gaat naar buiten en zet haar auto op de aangegeven plaats.

Een week later, weer tijdens het ontbijt, meldt de nieuwslezer op de radio:

"We verwachten vandaag 10 tot 12 cm sneeuw. Wilt u uw auto aan de kant van de straat parkeren met de even nummers zodat de sneeuwploeg er ongestoord door kan?"

De vrouw van Norman gaat naar buiten en plaatst haar auto weer op de aangegeven plaats.

Weer een week later zegt de nieuwslezer:

"Wij verwachten 12 tot 14 centimeter sneeuw. Wilt u uw auto…

Op dat moment valt de stroom uit. De vrouw van Norman is in lichte paniek en met een bezorgd gezicht vraagt ze aan haar man Norman:

"Schat, nu weet ik niet wat te doen. Aan welke kant van de straat moet ik nu de auto parkeren zodat de sneeuwploeg er ongestoord door kan?"

Waarop Norman -met de liefde en begrip in zijn stem die je van een man die met een blonde vrouw getrouwd is mag verwachten- antwoordt:

"Waarom laat je hem deze keer niet gewoon in de garage staan, schat?"