Adrianus Kardinaal SimonisKatholiekgezin.nl mocht deze week de reactie van kardinaal Simonis ontvangen op deze site die in mei van dit jaar werd gelanceerd. "Ik verheug mij over dit initiatief omdat zowel in de Kerk als in de samenleving het gezin de hoeksteen van het geheel blijft." Adrianus Kardinaal SimonisKatholiekgezin.nl mocht deze week de reactie van kardinaal Simonis ontvangen op deze site die in mei van dit jaar werd gelanceerd. In de korte bemoedigende brief schrijft de kardinaal:

Gezien de overstelpende hoeveelheid post van de laatste maanden kwam ik er nog niet toe om u te danken voor uw bericht over de nieuwe internetsite voor het katholiek gezin.

Ik verheug mij over dit initiatief omdat zowel in de Kerk als in de samenleving het gezin de hoeksteen van het geheel blijft. Www staat bij mij voor Wereld Wijde Woestijn.

Moge de nieuwe internetsite een lichtbaken en een oase zijn voor de talloze gezinnen die daarnaar dikwijls zo verlangen.

Beste zegenwensen en hartelijke groet,
 
In Christo,
 
Adrianus Kardinaal Simonis
Apostolisch Administrator van Utrecht