Sigrid & Wim

Wij zijn Wim, Sigrid, Floris en Frederike uit Moergestel. Sigrid & WimWij zijn Wim (35), Sigrid (29), Floris (2) en Frederike (0).
We wonen in Moergestel en zijn bijna 5 jaar getrouwd.

Onze dag begint al erg vroeg, rond een uur of 6 staat er een vrolijke Floris aan ons bed die komt vertellen dat hij wakker is en dat papa pap moet halen.

Wij bidden met elkaar; voor het eten zingen we altijd een liedje om God te bedanken en 's avonds voordat de kindjes gaan slapen bidden we ook met elkaar.We zouden graag samen wat meer uit de bijbel willen lezen maar om de een of andere reden komt dat er niet van.

Als onze kinderen in bed liggen gaan we eerst "puinruimen" (wat kunnen kinderen in no time een troep maken) en daarna gaan we zelf meestal ook naar bed; Frederike krijgt haar eerste tandjes dus 's nachts moeten we vaak ons bed uit.

Onze huwelijksliefde houden we levend door elkaars verschillen te respecteren; we weten dat die de relatie juist interressant maken; we proberen elkaar niet te veranderen en laten elkaar vrij.

Onze vakantietip voor deze zomer; ook dichtbij huis is het heel erg leuk. We zijn net terug van een weekje Moezel (Duitsland)  en hebben ontzettend genoten. Oja, en neem je ouders mee. Zij vinden het leuk om op de kinderen te passen en zelf kun je dan ook eens heerlijk wandelen, terrasje pikken en uit eten.