Gesproken RozenkransKinderen bidden voor Kinderen heeft in sa­men­werking met Radio Maria een opname sa­mengesteld van de Rozenkrans met kin­der­stemmen. Vandaag, donderdag 13 juli, zijn de Geheimen van het Licht aan de beurt. Gesproken RozenkransKinderen bidden voor Kinderen heeft in samenwerking met Radio Maria een opname samengesteld van de Rozenkrans met kinderstemmen. Vandaag, donderdag 13 juli, zijn de Geheimen van het Licht aan de beurt.

Op zaterdag 13 mei 2017 was op Radio Maria de première van de Rozenkrans waar­voor veel kinderen een ‘kraaltje’, een Weesgegroet, voorgebeden hebben. Dit ter gelegenheid van de heiligverklaring van de Fatimakinderen Francisco en Jacinta. Twee meisjes van de Schola Cantorum van de Sint-Jan in Den Bosch zingen de aankondiging van de Geheimen.

Elke dertiende van de maand in dit Fatimajaar klinkt om 17 uur de Rozenkrans met kinderstemmen op Radio Maria. Zo werd zaterdag 13 juni de Rozenkrans met kinderstemmen met de Droevige geheimen gebeden. Vandaag, donderdag 13 juli, worden de Geheimen van het Licht gebeden.

Hieronder kan de Rozenkrans met kinderstemmen nogmaals beluisterd en meegebeden worden.