Retraite voor vadersIn navolging van de succes­volle moeder­retraite die al enkele malen is gehouden, wordt nu ook een retraite voor vaders georga­niseerd in het weekend van 10 t/m 12 december 2010. Kapelaan Luc Simons leidt de retraite die in Retraite­centrum Klein Sion te Leuvenheim plaatsvindt. Retraite voor vadersIn navolging van de succes­volle moeder­retraite die al enkele malen is gehouden, wordt nu ook een retraite voor vaders georga­niseerd in het weekend van 10 t/m 12 december 2010. Kapelaan Luc Simons leidt de retraite die in Retraite­centrum Klein Sion te Leuvenheim plaatsvindt.

De retraite begint vrijdagmiddag al om 17.00 uur om zodoende de vooravond van de volle retraitedag al te kunnen benutten om tot rust te komen en de eerste inleiding op het gebed mogelijk te maken, opdat de volgende dag vanuit een uiterlijke en innerlijke rust des te meer vrucht kan dragen. Zondagmiddag om 15.00 uur wordt het afgesloten.

Insteek

Stille retraite voor vaders, waarin ook speciale aandacht voor het vaderschap zal zijn.
Dagelijks vieren we de H. Mis, bidden we de lauden en vespers en is veel tijd voor aanbidding.
Daarnaast zal kapelaan Simons tijd hebben voor persoonlijk gesprek/biechtgesprek.

Kosten

€ 75 all in. Indien kosten een belemmering zouden zijn voor deelname, neem contact met ons op.

Aanmelding

Graag vóór 1 december 2010. Let op: de locatie heeft een beperkte capaciteit. Het aanmeldingsformulier s.v.p. mailen naar het email adres: retraitevoorvaders@gmail.com
Je aanmelding wordt per email bevestigd.

Zie ook: retraitevoorvaders.webklik.nl