Pure Womanhood - Retraite 20-22 oktober 2017‘Pure Womanhood’ organiseert dit najaar weer een retraite voor vrouwen van ongeveer 16 tot 30 jaar oud. Een uitge­lezen kans om je even terug te trekken uit de dagelijkse sleur, ook voor jonge verloofden en pasgetrouwden. ‘Pure Womanhood’ organiseert dit najaar weer een retraite voor vrouwen van ongeveer 16 tot 30 jaar oud. Een uitgelezen kans om je even terug te trekken uit de dagelijkse sleur, ook voor jonge verloofden en pasgetrouwden.

Pure Womanhood - Retraite 20-22 oktober 2017 Het nieuwe schooljaar begint, we raken weer terug in het ritme van het dage­lijkse, drukke leven. Een goed moment om uit de routine te stappen, om stil te staan bij de vraag wat God van ons wil, wie Hij voor ons is en wat Hij doet. Deze retraite staat in het thema van ‘kracht’, waar ligt onze kracht als vrouw?

Dit is geen makkelijke vraag, maar wel eentje die het heel erg waard is om over na te denken! Hoe kan ik mezelf blijven en toch Gods wil doen? De retraite zal bestaan uit verdieping door middel van lezingen, gebed en gesprekken. Er zal dagelijks de H. Mis worden gevierd en er is gelegenheid tot biecht. Ook is er iedere dag genoeg tijd voor gezelligheid met elkaar.

De retraite vindt plaats in een klooster (hetzelfde klooster als de voorafgaande retraites), waar een kapel is waar altijd gelegenheid is tot Aanbidding van het Heilig Sacrament. Hierdoor is het duidelijk dat de aanwezigheid van Jezus in ons midden de toon zet van het weekend!

Pure Womanhood

De website ‘Pure Womanhood’ met als subtitel ‘Vrouw vanuit Gods kracht’ begon als een blog van twee studentes maar is nu gestaag aan het uitgroeien tot een platform met gastrubrieken, gastcolumnisten en activiteiten. Inmiddels timmeren Lidwine Buirma, Dietlinde De Smedt en Chiara van Voorst, ondersteund door priesters, religieuzen en andere vrouwen, flink aan de weg om jonge vrouwen dichter bij God te brengen.

Doel is jonge vrouwen aan te moedigen, te voorzien van geestelijke bagage en in contact te brengen met andere jonge vrouwen om hun roeping te herkennen en te volgen, of het nou het huwelijk of het religieuze leven betreft.

Details

voor wie: Voor vrouwen van ongeveer 16-30 jaar
datum: vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober 2017
tijd: vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur
waar: Priorij Nazareth, Van Wevelickhovenstraat, Tegelen
kosten: €50,- voor het hele weekend, inclusief maaltijden en een eigen kamer. 
Laat de kosten je er niet van weerhouden toch contact met ons op te nemen, in overleg is er veel mogelijk!
opgave: Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar purewomanhood@gmail.com
met je naam, e-mailadres en telefoonnummer.
Wanneer er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
meer info: www.purewomanhood.nl