Relatiecursus - FocolareDe Focolarebeweging houdt vanaf eind september weer een relatiecursus jij + ik = wij. In drie sessies van vrijdagavond plus zaterdag zullen de verschillende facetten van de relatie de revue passeren. De Focolarebeweging houdt vanaf eind september weer een relatiecursus jij + ik = wij. In drie sessies van vrijdagavond plus zaterdag zullen de verschillende facetten van de relatie de revue passeren.

Relatiecursus - FocolareRelatiecursus met hart voor een weg samen. Doe je ook aan preventie? Doe dan mee met dit preventieprogramma en investeren in je relatie!

Deze relatiecursus richt zich op relatieversterking en scheidingspreventie.

Deel I – 28 en 29 september 2012

Deel I richt zich op het verstevigen van je emotionele band, gaat in op de verschillen in behoeften en hoe je intelligent kunt zijn in je liefde voor elkaar.

Deel II – 2 en 3 november 2012

Deel II richt zich op jezelf, jou manier van denken, omgaan met stress en de betekenis die je aan alles geeft van binnenuit.

Deel III – 30 november en 1 december 2012

Deel III richt zich op de vreugde van eenheid door de kunst van het communiceren, met wijsheid en respect conflicten aan te pakken, in de kracht van vergeving te gaan staan en vanuit de ziel het geheim van blijvend geluk te ontdekken.

Meer informatie