Relatiecursus - FocolareOp donderdagavond 13 september vanaf 20.00 uur geeft Focolare een proefles van de relatiecursus jij+ik=wij die vanaf eind september gegeven wordt. Een uitstekende manier om te proeven of het iets voor jou/jullie is. Op donderdagavond 13 september vanaf 20.00 uur geeft Focolare een proefles van de relatiecursus jij+ik=wij die vanaf eind september gegeven wordt. Een uitstekende manier om te proeven of het iets voor jou/jullie is.

Informatieavond met proefles

In drie maanden voorbereid zijn om een ‘langer gesprek’ op gang te brengen tussen andere echtparen in je parochie? Dat kan, want 28 september start opnieuw de Relatiecursus jij+ik=wij. Deze cursus is voor echtparen om inhoudelijk bij te kunnen dragen aan bijvoorbeeld een Gezinsavond of een Huwelijkszondag in uw parochie, of hun eigen relatie op te frissen.

Op 13 september 2012 is er een informatieavond en proefles van deze relatiecursus. Tijd: 20.00 tot 21.30 uur.

Locatie: Mariapoli Mariënkroon, Abdijlaan 8 te Nieuwkuijk.

Kom vrijblijvend kennismaken.

Relatiecursus trilogie

De Focolarebeweging houdt vanaf eind september weer een relatiecursus jij + ik = wij. In drie sessies van vrijdagavond plus zaterdag zullen de verschillende facetten van de relatie de revue passeren.

Relatiecursus - FocolareRelatiecursus met hart voor een weg samen. Doe je ook aan preventie? Doe dan mee met dit preventieprogramma en investeren in je relatie!

Deze relatiecursus richt zich op relatieversterking en scheidingspreventie.

Deel I – 28 en 29 september 2012

Deel I richt zich op het verstevigen van je emotionele band, gaat in op de verschillen in behoeften en hoe je intelligent kunt zijn in je liefde voor elkaar.

Deel II – 2 en 3 november 2012

Deel II richt zich op jezelf, jou manier van denken, omgaan met stress en de betekenis die je aan alles geeft van binnenuit.

Deel III – 30 november en 1 december 2012

Deel III richt zich op de vreugde van eenheid door de kunst van het communiceren, met wijsheid en respect conflicten aan te pakken, in de kracht van vergeving te gaan staan en vanuit de ziel het geheim van blijvend geluk te ontdekken.

Meer informatie