Biddende Moeders / Mothers PrayersIn oktober zijn er twee ontmoetingsdagen van de gebedskring Bid­den­de Moeders. Op 10 oktober vindt deze plaats in Venray en op 18 oktober in Ubachs­berg. Alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen zijn van harte welkom. In oktober zijn er twee ontmoetingsdagen van de gebedskring Biddende Moeders. Op 10 oktober vindt deze plaats in Venray en op 18 oktober in Ubachsberg. Alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen zijn van harte welkom.

Biddende Moeders / Mothers Prayers Biddende Moeders / Mothers Prayers bestaat uit groepjes vrouwen die regelmatig bij elkaar komen om samen te bidden. In Limburg bestaan 37 groepen biddende moeders die wekelijks of om de twee weken bij elkaar komen om te bidden voor hun kinderen, kleinkinderen en andere intenties wereldwijd. Biddende Moeders is een internationaal initiatief, dat in meer dan 120 landen actief is.

De ontmoetingsdagen zijn bedoeld om kennis te maken met de Biddende Moeders, voor ontmoeting, gebed en om inspiratie op te doen. In Venray wordt de dag gehouden in de parochiezaal naast de kerk aan de Leunseweg 5, in Ubachsberg in de pastorie aan de Kerkstraat 28. De ontmoetingsdagen beginnen om 9.30 uur en duren tot ongeveer 15.15 uur. Op het programma staan onder meer een presentatie van het initiatief Biddende Moeders, een gebedsmoment, een lunch (lunchpakket zelf meenemen) en een inleiding over de ‘De bruiloft te Kana’. De dag wordt afgesloten met een eucharistieviering.

Deze ontmoetingsdagen worden georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond en Biddende Moeders Nederland. Aanmelden kan via regioverantwoordelijke Wies Mom van Biddende Moeders Limburg: wiesmom@kuriakon.nlof of (0475) 589135.