Katholiek Gezin flyersKatholiekgezin.nl viert in 2008 haar eenjarig bestaan. Deze site biedt een veelheid aan informatie over huwelijk, gezin en opvoeding en houdt de actualiteit op dit gebied bij. Om ook anderen van dit initiatief op de hoogte te stellen en onze acties onder de aandacht te brengen, zijn er flyers en posters beschikbaar. Katholiek Gezin flyersKatholiekgezin.nl viert in 2008 haar eenjarig bestaan. Deze site biedt een veelheid aan informatie over huwelijk, gezin en opvoeding en houdt de actualiteit op dit gebied bij. De site blijft voortdurend in ontwikkeling en biedt steeds opnieuw informatie en inspiratie. Om ook anderen van dit initiatief op de hoogte te stellen en onze acties onder de aandacht te brengen, zijn er flyers en posters beschikbaar. Ook kun je gebruikmaken van een artikel voor het parochieblad of de parochiesite.

Flyers en posters

De flyers zijn in de vorm van een boekenlegger. De posters zijn fullcolor en op A-3 formaat. Wie vanaf september 2008 bestelt, ontvangt de flyers en posters die ook bij de actie ‘Voormijngezin’ passen.

Gebruik dit formulier om flyers en posters te bestellen

Banners

Je kunt bijdragen aan de bekendheid van deze site door met behulp van een banner te linken naar deze site. Ook de actie ‘voormijngezin’ heeft een eigen banner.

Klik hier voor een aantal voorbeelden

Artikel voor parochieblad of parochiesite

Het artikel over de jonge site katholiekgezin.nl legt de bedoeling van de site uit en licht allerlei onderdelen toe. Het artikel kan naar wens worden aangepast voor parochieblad en of parochiesite.

Klik hier voor het artikel

Inhoud van de site

Allerlei onderdelen op de site bieden het gezin een concrete handreiking voor het dagelijks leven: van activiteiten voor gezinnen tot een uitgebreide bookshop, van praktische tips over hoe je je huwelijk levendig kunt houden tot het nieuwste kerkelijke document over huwelijk&gezin, van opvoedtips tot (inter)nationale nieuwsberichten rond het gezin, van grappige kinderuitspraken tot veelgestelde vragen rond liefde en seksualiteit, geloofsopvoeding, relaties en kerkelijk huwelijk. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om te reageren en zo elkaar te vinden, te steunen, te informeren en inspireren. Zo kunnen bezoekers van de site een reactie, kinderuitspraak of praktische tip opsturen en zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief. Ook op de stelling en bijbehorende column – veelal geschreven door een bekende Nederlander – kun je reageren.