Culinaire Roderick VonhögenAls je al geen genoeg kunt krijgen van al het lekkers dat kapelaan Roderick Vonhögen, aka Mediapriester, zijn vrienden op Facebook bijna dagelijks voorschotelt, is er nu een nieuwe blog… voor de variatie zullen we maar zeggen. Culinaire Roderick VonhögenAls je al geen genoeg kunt krijgen van al het lekkers dat kapelaan Roderick Vonhögen, aka Mediapriester, zijn vrienden op Facebook bijna dagelijks voorschotelt, is er nu een nieuwe blog…

Het zal wel in de genen zitten, want zijn zus, Fiona Bos, laat ook graag aan de hele wereld weten wat de pot schaft. Daartoe heeft zij een blog gestart met tips, recepten en foto's die je het water in de mond doen lopen!

Maar de reden om met de blog te starten is niet puur om de lekkerste recepten en meest exquise gerechten te bespreken, maar veel meer om een gezonde levensstijl te promoten – geheel in lijn met onze nieuwe paus.

Over haar blog schrijft ze: “In mijn pogingen om gewicht te verliezen ben ik me meer en meer gaan verdiepen in gezonde voeding. Gaandeweg ben ik veel gaan voelen voor een lifestyle met minder dierlijke producten. Maar in een gezin met jonge kinderen is dit nog best wel een uitdaging. Ik wil mijn zoektocht naar gezond en puur eten met jonge kinderen graag delen met anderen die ook met hun gezin een gezonde en verantwoorde weg willen inslaan en toch willen genieten van lekker eten.”

Een goede tip voor het katholieke gezin!

Puursmullen.wordpress.com