Retraite Pure WomanhoodEen weekend o.l.v. kapelaan Johannes van Voorst, in samenwerking met Chiara van Voorst en Lidwine Buirma voor jonge vrouwen van 16-25 jaar wordt 14 t/m 16 oktober 2016 georganiseerd in Priorij Nazareth, Tegelen. Een weekend o.l.v. kapelaan Johannes van Voorst, in samenwerking met Chiara van Voorst en Lidwine Buirma voor jonge vrouwen van 16-25 jaar wordt 14 t/m 16 oktober 2016 georganiseerd in Priorij Nazareth, Tegelen.

Retraite Pure Womanhood“De vakantie is net voorbij, het hectische leven is weer begonnen. Van wennen is geen sprake, je wordt meteen in het diepe gegooid. Lukt het om genoeg tijd in te plannen voor God? Denk je er wel eens over na wat je écht belangrijk vindt in je leven? Heb je vragen over hoe je specifiek als vrouw iets kunt betekenen in de wereld om je heen?”

“Bij deze retraite gaan we met elkaar een heel weekend samen met elkaar, samen met de goede God maar ook zelf, persoonlijk, op zoek naar hoe we een vrouw naar Gods hart kunnen zijn.”

Wat staat je te wachten?

“Een weekend met andere dames van jouw leeftijd, op zoek naar antwoorden op de zojuist genoemde vragen, en nog veel meer vragen die je zelf hebt. Dit doen we op verschillende manieren. We luisteren naar lezingen, van een spreekster en ook van een priester. Deze lezingen zullen ingaan op praktische dingen waar we als jonge vrouw wel eens tegenaan kunnen lopen. Daarnaast is er ruimte voor gebed voor het Allerheiligst Sacrament (dat 24/7 staat uitgestald), om je persoonlijke vragen en verlangens direcht bij Hem neer te leggen. Er zal ook gelegenheid zijn om verdiepende gesprekken met elkaar te voeren, om elkaar te helpen en op ideeën te brengen. Daarnaast is er dagelijks een Eucharistieviering, gelegenheid om te biechten en natuurlijk genoeg tijd voor gezelligheid met elkaar!”

Details

  • Aankomst: vrijdag 19.00 uur. Vertrek zondag 14.00 uur.
  • Bijdrage: € 40,- per persoon
  • Neemt u zo mogelijk s.v.p. zelf schrijfgerei, lakens, kussenslopen en handdoeken mee.
    U kunt echter voor € 6,- een lakenpakket huren en voor € 2,50 een handdoekenset.
  • Zijn de kosten bezwaarlijk, neemt u dan contact met ons op. Gaat u daarbij in alle eerlijkheid na wat voor u redelijk en mogelijk is.
  • In het gastenverblijf is geen lift. Er zijn enkele kamers op de begane grond beschikbaar.
  • Locatie: Priorij Nazareth – Oude Munt, Van Wevelickhovenstraat 1, Tegelen (L)
  • E-mail: purewomanhood@gmail.com
  • Website: www.purewomanhood.nl