Pro Life ZorgverzekeringenAangeboden aan katholiekgezin.nl: wie leeft volgens christelijke normen en waarden, wil dat graag terugzien in alle facetten van zijn leven. Zoals in de zorgverzekering. Pro Life biedt die mogelijkheden. Zij zet zich in voor het verbeteren van christelijke zorg en biedt voordelen die écht tellen. Aangeboden aan katholiekgezin.nl: wie leeft volgens christelijke normen en waarden, wil dat graag terugzien in alle facetten van zijn leven. Zoals in de zorgverzekering. Pro Life biedt die mogelijkheden. Zij zet zich in voor het verbeteren van christelijke zorg en biedt voordelen die écht tellen.

Voordelen

Voordelen die een Pro Life zorgverzekering biedt:

•    Aantrekkelijke korting op uw basisverzekering en aanvullende verzekeringen;
•    Kinderen gratis meeverzekerd in de aanvullende verzekering;
•    Goede zorg, ruime keuze uit christelijke en reguliere zorgverleners;
•    Uitgebreide pakketkeuze en uitstekende, snelle service;
•    U wordt altijd geaccepteerd voor de aanvullende verzekeringen. Alleen voor de  meest uitgebreide tandverzekering geldt een medische selectie.

Christelijke zorg

Pro Life ZorgverzekeringenPro Life waakt over haar christelijke identiteit en zelfstandigheid. Vanuit die zekerheid zet Pro Life zich in voor het verbeteren van christelijke zorg. U kunt dus rekenen op snelle zorgverlening en uitstekende toegankelijkheid. Een goed voorbeeld hiervan is de website www.ikzoekchristelijkehulp.nl , een site waarop u direct een christelijke zorgverlener bij u in de buurt vindt.

U kunt een Pro Life zorgverzekering afsluiten bij Groot Assurantiën bv te Schagen. Zij zorgen ervoor dat u de extra zorg en service krijgt die u wenst te ontvangen. Kijk voor meer informatie op:  www.grootassurantien.nl

Pro Life zorgverzekeringen, dé christelijke gezinsverzekeraar!


Helder, duidelijk en principieel
Pro Life vergoedt geen abortus en euthanasie maar investeert in christelijke zorg, naast reguliere zorg. Verwacht u een kindje of hebt u behoefte aan geestelijke zorg? Dan vergoeden wij extra (christelijke) kraamzorg of extra (christelijke) psychologische hulp als u daar aanvullend voor verzekerd bent. Bij Pro Life kunt u behalve voor goede reguliere zorgverleners, kiezen voor specifiek christelijke zorgverleners en zorginstellingen met respect voor het leven.

Het beste uit twee werelden
Pro Life maakt onderdeel uit van Agis Zorgverzekeringen en biedt u daarmee het beste uit twee werelden. Zo maken we gebruik van de zorginkoop en grootschaligheid van een organisatie met meer dan 1,2 miljoen verzekerden. Tegelijkertijd ondersteunen we christelijke initiatieven zoals de website www.ikzoekchristelijkehulp.nl , waarmee we christelijke zorg in Nederland toegankelijk maken, en het
Keurmerk Christelijke Zorg, waarmee we de kwaliteit van christelijke zorg kunnen toetsen en verbeteren!

Voordelen die écht tellen!
Uiteraard is naast uw principes, uw gezondheid belangrijk. Daarom wilt u verzekerd zijn van goede, betaalbare zorg. U verwacht dan ook dat uw zorgverzekeraar een beleid voert dat strookt met uw christelijke uitgangspunten. Daarom kiest u voor Pro Life. Want bij Pro Life vindt u niet alleen een zorgverzekering die bij u past, maar ook een organisatie die net als u handelt vanuit christelijke waarden.

De basisverzekering
De Pro Life Basispolis is een restitutiepolis. Dit betekent dat u vrij bent in de keuze van zorgaanbieder. Met vrijwel alle zorgverleners heeft Pro Life een contract afgesloten. Gaat u naar een zorgaanbieder zonder contract met Pro Life, dan moet u de rekening eerst zelf betalen en geeft Pro Life u achteraf een vergoeding voor de behandeling conform uw polisvoorwaarden

Aanvullende verzekeringen
De basisverzekering vergoedt niet al uw medische kosten. Daarom heeft Pro Life vier aanvullende zorgverzekeringen voor u samengesteld. Die bieden u tal van extra vergoedingen bovenop uw Basispolis, onder meer op het gebied van orthodontie, fysiotherapie, kraamzorg en hulp in het buitenland. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd in de aanvullende verzekeringen van uw keuze.

Via Groot Assurantiën kunt u gebruik maken van een collectieve verzekering. U profiteert dan van aanzienlijke korting.

Via de website www.grootassurantien.nl kunt u via de button van Pro Life direct uw verzekering afsluiten.