Opvoeding inspiratie-app DruppelsOp smart­phones met de popu­lairste bedienings­systemen, Android, iOS en Windows Phone, is een nieuwe app gelan­ceerd die helpt bij de (geloofs-) opvoeding van kinderen: Druppels door kinder­werker Janneke Vonkeman en ortho­pedagoog Bert Reinds. Op smartphones met de populairste bedienings­systemen, Android, iOS en Windows Phone, is een nieuwe app gelanceerd die helpt bij de (geloofs-) opvoeding van kinderen: Druppels door kinderwerker Janneke Vonkeman en ortho­pedagoog Bert Reinds.

Opvoeding inspiratie-app Druppels Wie de app installeert, krijgt elke dag een kort tekstje op de telefoon: een door­denkertje of praktische tip.

Veel ouders/opvoeders zijn hongerig naar toerusting voor de (geloofs-) opvoeding, maar slagen er niet in die te vinden. Ze weten niet waar ze moeten beginnen, of het ontbreekt hun aan tijd voor boeken of websites. Speciaal voor hen is er een nieuwe app ontwikkeld: Druppels. Hiermee ontvangen ouders elke dag een ‘druppel’ op hun smart­phone: een stukje toe­rusting in de vorm van een kort maar krachtig berichtje. Bijvoor­beeld een door­denker, praktische tip, eyeopener of Bijbelvers. De ‘druppels’ zijn eenvoudig te delen via Facebook of Twitter.

Deze gratis app biedt bemoediging, inspiratie en stof tot nadenken. Elke dag een 'druppel' kan een geweldige uitwerking hebben in kinderlevens!

Voorbeelden

  • “Als een kind opgroeit met kritiek, leert het veroordelen.”
  • “Elk kind heeft recht op een biddende ouder.”
  • “Het kostbaarste dat je je kind kunt geven, is je tijd.”
  • “Geloofsopvoeding: Kijk eens samen naar een YouTubefilmpje met een Bijbelverhaal.”

Meer informatie