7 december 2013 - Open zaterdag - EmmanuelOp zaterdag 7 de­cem­ber organi­seert de Gemeen­schap Emmanuel een open zaterdag met twee work­shops voor iedereen. Voor iedere geïnteresseerde van 18 tot 99 jaar is er een dag met het thema ‘God in je dagelijks leven’. Op zaterdag 7 december organiseert de Gemeenschap Emmanuel een open zaterdag met twee workshops voor iedereen. Voor iedere geïnteresseerde van 18 tot 99 jaar is er een dag met het thema ‘God in je dagelijks leven’.

7 december 2013 - Open zaterdag - EmmanuelVoor wie is dit tenslotte geen kunst: echt leven met Hem zo door de (drukke) dag heen? In de praktijk niet altijd even eenvoudig. Tijdens deze workshop wordt een goede inleiding over dit onderwerp gegeven en wordt dit zo concreet mogelijk gemaakt. Ook is er tijd voor stil gebed.

Speciaal voor echtparen, lang of kort gehuwd, is er het programma ‘Liefde & Waarheid’. Dit keer gaat het over het thema: ‘Timemanagement & Opvoeding’. Een gelegenheid om te investeren in elkaar en verder te groeien in je huwelijk- en gezinsleven. Dit wordt uitgewerkt in twee lezingen die afgewisseld worden met momenten met z’n tweeën en tijd voor gebed.

Beide workshops maken deel uit van een serie van drie zaterdagen, waarvan de eerste op 5 oktober jl. was. Het is echter zeker geen noodzaak om ze alledrie te volgen, men kan ook zeker aan één zaterdag deelnemen.

Meer info en aanmelding