23 juni - Open Dag Emmanuel NederlandOp zaterdag 23 juni viert de Gemeenschap Emmanuel haar 40 jarig bestaan met een Open Dag. Iedereen is van harte welkom op deze ‘verjaardag’. Op het programma staat: een marktplein met activiteiten, workshops, Eucharistieviering en een buffet. Voor de kinderen en tieners is er een speciaal programma. Op zaterdag 23 juni viert de Gemeenschap Emmanuel haar 40 jarig bestaan met een Open Dag. Iedereen is van harte welkom op deze ‘verjaardag’. Op het programma staat: een marktplein waarop de diverse activiteiten van Emmanuel gepresenteerd worden, workshops, een feestelijke eucharistieviering en een buffet. Voor de kinderen en tieners is er een speciaal programma.

23 juni - Open Dag Emmanuel NederlandVeertig jaar geleden is de Gemeenschap Emmanuel in Parijs begonnen. Wat in 1972 van start ging als een klein gebedsgroepje, is uitgegroeid tot een gemeenschap binnen de katholieke kerk met 10.000 leden verspreid over 57 landen. Ook in Nederland is de Gemeenschap Emmanuel al bijna dertig jaar actief met allerhande activiteiten, zoals zomerkampen voor kinderen en de nieuwe Zacheüs Course voor Young Professionals. Op zaterdag 23 juni is iedereen van harte welkom om deze ‘verjaardag’ met ons te vieren!

De dag begint om 12.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Daarna is er een buffet voor ‘wie wil’. Locatie: Conferentieoord Emmaus, Udenhoutseweg 15, 5268 CG in Helvoirt.

Meer info en opgave